Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2011

Horari del Cementiri municipal de VNG per Tots Sants

Cementiri Municipal Cementiri Municipal

S'ha programat una ruta pels diferents monuments funeraris històrics del cementiri vilanoví, per aquest diumenge al migdia

Del 28 d'octubre al 2 de novembre el Cementiri municipal de Vilanova i la Geltrú amplia el seu horari amb motiu de la diada de Tots Sants. Durant aquestes dates l'horari de la instal·lació serà de les 9 a les 18 h.

A banda d'aquesta ampliació horària, la Policia Local ha informat que, com ja és habitual, es reforçarà la presència d'agents de trànsit a la zona per evitar embussos.

Les persones que utilitzin el transport públic (autobús i taxi) podran entrar al cementiri per la porta principal, així com també persones amb mobilitat reduïda.

Si s'utilitza el vehicle privat, cal accedir per la rambla de Sant Jordi i estacionar a la mateixa rambla de Sant Jordi, aparcaments del Camp de futbol i del Pavelló Poliesportiu del Garraf. Per a aquestes persones s'habilitarà l'entrada al cementiri per la porta que hi ha a la rambla de Sant Jordi. Si els espais resultessin insuficients, també s'habilitarien els aparcaments de la rambla dels Països Catalans i del Parc del Garraf.

Visita guiada pels monuments funeraris

Sota el títol de 'L'ànima artística del cementiri', aquest diumenge a les 12 h es farà una visita guiada pel recinte durant la qual es podran veure les tombes de personatges tan cèlebres com Víctor Balaguer, Manuel de Cabanyes, Joaquim Mir o Farncesc Gumà.

Per participar en aquesta activitat cal trucar al telèfon 619 337 584.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00