Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2014

El Centre de Recursos i Informació Ambiental acull la VIII Mostra d'objectes reciclats i reutilitzats

   Parella de gegants vilanovins, a partir de material reciclat Parella de gegants vilanovins, a partir de material reciclat

Enguany es premiarà la creativitat i la sostenibilitat dels treballs presentats pels alumnes.

Fins al 5 de juny es pot visitar al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) la VIII Mostra d'Objectes Reciclats i Reutilitzats. Una exposició que recull els treballs realitzats pels alumnes que cursen educació infantil, primària i secundària, de totes les escoles de Vilanova i la Geltrú, en una de les principals accions d'educació ambiental escolar, dins el marc del projecte Agenda 21 escolar, que impulsa la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG.

Els treballs que s'hi poden veure han estat realitzats a partir de materials recuperats de les escombraries. Hi ha des d'objectes funcionals, a d'altres més creatius o experimentals.

Enguany la Mostra incorpora una nova modalitat de participació. Si bé, fins ara, només es tractava d'una exhibició, aquest any es premiarà la creativitat individual i, a nivell col·lectiu, el premi a la sostenibilitat.

Els guanyadors de la VIII Mostra d'Objectes Reciclats i Reutilitzats rebran els premis en el decurs de la celebració de la III Fira Ambiental de Vilanova i la Geltrú, que se celebra el dissabte 7 de juny.

L'exposició del CRIA es pot visitar de dilluns a divendres, de 10 a 13h, i dimarts i dijous de 17 a 20h. (carrer de Bonaire, 1)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00