Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2007

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell va al Teatre Romea

 Soldados de Salamina    Soldados de Salamina

Membres dels Clubs de Lectura assistiran a la representació de l'obra "Soldados de Salamina"

Aquesta tarda, una trentena de participants i acompanyants dels Clubs de Lectura de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell es desplaçaran al Teatre Romea de Barcelona per tal d'assistir a la representació de l'obra Soldados de Salamina, de Javier Cercas. 

Aquesta sortida s'emmarca dins el catàleg de Mirades de Cultura del programa Tot l'any lectura de l'empresa Taleia, en conveni amb el Servei de Biblioteques de la Diputació i l'Ajuntament de VNG. Els clubs de lectura de Gent Gran, d'Adults i Juvenil han llegit durant el mes d'abril aquest llibre i la sortida per veure l'obra és un complement idoni a tots els comentaris inquietuds que generen les trobades dels lectors i lectores. 

Després de la versió cinematogràfica la novel·la de Javier Cercas arriba al teatre, i ho fa sota la direcció de Joan Ollé. "Soldados de Salamina" és un viatge per la història recent a mig camí entre la realitat i la ficció. El text s'endinsa en la guerra civil espanyola i aporta una nova visió que es basa en la reconciliació entre els dos bàndols. 

Els clubs de lectura sorgeixen quan un grup d'apassionats de la lectura llegeixen un llibre en el mateix període de temps, per després comentar-lo entre tots a la biblioteca. Les trobades són mensuals i tothom qui vulgui hi pot participar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00