Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Resultat de la cerca

Agenda

Resultats de la cerca

S'han trobat 28 actes sobre: Hivern. Museus
feb 19

La Vitrina del mes: «Toquem ferro»

Imatge agenda

La Vitrina núm. 20 proposa aquest mes una mostra de llibres i documents sobre superstició, que hi ha als fons de la Biblioteca. S'hi poden veure llibres i fullets editats entre els segles XVII i XXI.

feb 23

Converses a la Farola: Els canons del Museu del Mar

Imatge agenda

 Conversa sobre els canons napoleonics de la col·lecció del Museu del Mar, a càrrec de Pere Izquierdo, arqueòleg, i Toni Arenas del SARC ( Centre d'Activitats Recreatives Subaquàtiques). 

feb 24

Col·leccionisme i Goya a la Masia d'en Cabanyes

Imatge agenda

La visita temàtica Col·leccionisme i Goya a la Masia d'en Cabanyes ens permet descobrir la sensibilitat artística i vocació col·leccionista dels Cabanyes.

feb 24

Puja a la barca: l'ofici petit.

Imatge agenda

Visita a la barca Nova Míriam a càrrec del pescador Eduard Escolar i tastet de pop amb patates. Places limitades, cal reserva prèvia.

feb 24

Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)

Imatge agenda

La Diputació de Barcelona ofereix  visites guiades gratuïtes en català, castellà i anglès a les restes arqueològiques ibèriques i romanes de Darró.

feb 24

Visita guiada al CIRMAC

Imatge agenda

Visita guiada al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC).

feb 24

Inauguració de l'exposició commemorativa del pintor Alexandre de Cabanyes (1877-1972)

Imatge agenda

A les 12 h, a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, inauguració de la mostra "Alexandre de Cabanyes. La captura de l'instant". Seguidament, a les 13.15 h a la Masia d'en Cabanyes, inauguració de la mostra "Alexandre de Cabanyes. L'entorn perpetuat". 

feb 24

L'hora de la xocolata

Imatge agenda

En època de Francesc de Papiol, la xocolata era la beguda per excel·lència del moment. El menjador de la casa es prepara per a compartir una visita comentada sobre l'oci i les tradicions al segle XIX, en companyia d'un tast de xocolata calenta. 

feb 25

Visita familiar a Can Papiol

Imatge agenda

Visita dinamitzada dirigida a un públic familiar, per conèixer la història de la casa i la vida quotidiana al segle XIX.

feb 25

Alexandre de Cabanyes (1877-1972). La captura de l'instant

Imatge agenda

Exposició temporal organitzada amb motiu del 140è aniversari del naixement del pintor Alexandre de Cabanyes (1877-1972), que proposa un recorregut per la seva biografia artística, a través de la qual descobrir les diferents temàtiques i estils en els què es moguè.

Paginador

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00