Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Espai Equitat > Agenda

Vilanova per l'equitat

Agenda

Actes del tema, destacats

mar 22

Concurs fotogràfic EMPREMTA FEMENINA

Imatge agenda

Concurs que té com objectiu visibilitzar la imprescindible participació de les dones en l'avenç de la nostra societat al llarg de la història.

 

 

mar 27

Presentació de Llibre: Domicilio equivocado

Imatge agenda

Presentació del llibre de poemes de Luz Cassino a càrrec de l'escriptora Mercè Foradada, amb Laura Morillo a la veu i a la guitarra, i amb lectura de poemes a càrrec de l'autora.

mar 30

Hi havia una vegada... DONES. Contes als museus de Vilanova

Imatge agenda

Durant el mes de març i entorn del DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, els museus de Vilanova i la Geltrú us proposem aquesta activitat familiar, on posarem de relleu diferents dones cèlebres de la història. A l'Espai Far amb la història d'Isabel Barreto, la reina de Saba dels Mars del Sud, a càrrec de l'actriu i conta-contes Montse Panero.

  • Proper acte 30/03/2019 de 11:30h a 12:30h
  • Lloc Espai FAR
mai 04

Hi havia una vegada... DONES. Contes als museus de Vilanova

Imatge agenda

Amb l'objectiu de posar en relleu el paper de les dones al llarg de la història, els museus de Vilanova i la Geltrú us proposem diferents activitats familiars per a conèixer algunes de les dones més cèlebres de la història. Al Museu Balaguer, s'explicarà el conte de Frida Kahlo, una de les figures més importants de l'art del segle XX. 

mai 12

Hi havia una vegada... DONES. Contes als museus de Vilanova

Imatge agenda

Amb l'objectiu de posar en relleu el paper de les dones al llarg de la història, els museus de Vilanova i la Geltrú us proposem diferents activitats familiars per a conèixer algunes de les dones més cèlebres de la història. Al Museu Can Papiol s'explicarà el conte de Coco Chanel, a càrrec de l'actriu Carme Jariod.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00