Menú

Setmana verda

No hi ha plan(eta) B

Taller de jardí comestible: transformarem un espai de la Masia Nova per convertir-lo en un jardí comestible i d'aromàtiques, amb criteris de sostenibilitat  sota la supervisió de les persones especialistes de l'entitat Fament Garraf. Preu: 10€ (tot el taller)
Dilluns 1 i dimecres 3 de juliol, de 9 a 12h. Punt de trobada al Centre de Resiliència i Sostenibilitat –Can Pahissa.


Neteja de pas. Anar des de la Platja del far a Sitges passant pels Colls, acompanyats per l'entitat APMA i fent un treball de neteja del litoral mentre es camina. També s'aprofitarà per conèixer i reconèixer l'entorn natural que ens envolta. Tallerista: Jaume Marsé (APMA Agrupació per a la protecció del medi ambient).
Dimarts 2 de juliol, de 9 a 15h. Punt de trobada a la Platja del Far.


Elaboració d'un mural naturalista integrat a l'entorn sobre un marge del camí ramader de la Marina (la Carrerada).  Tallerista: Oriol Millán, ha plantat 3.000 arbres i és especialista en medi ambient. Garraf Coopera.
Dijous 4 i divendres 5 de juliol, de 9 a 12h. Punt de trobada Pl. D'Adarró.

 

No hi ha plan(eta) B

Winter is coming

Acompanya a Garraf Coopera, entitat de defensa del medi ambient en les seves tasques de restauració de la zona de l'Ortoll. A partir de l'observació, com a grup decidireu les accions més idonies per millorar l'entorn (per exemple: treure herbes, reconstruir murs de pedra, replantar una zona...).

Talleristes: Enrique Castro i Oriol Millán, especialistes d'intervenció del medi ambient.

Dates i horaris: de l'1 al 5 de juliol, de 9 h a 13 h.

LLoc: Punt de trobada a la Pl. d'Adarró.

Preu: 10 € (tot el taller).

Winter is coming

Cuina vegetariana i eco

L'objectiu del taller és estar informat per triar la nostra manera de viure de forma lliure i conscient, en un món més sostenible. Les sessions seran dinàmiques: constaran d'una petita part teòrica, pràctica, i debat amb degustació.

Tallerista: Susana Ponce. La Susana és autodidacta. Ha treballat molt anys en diferents herbolaris i ha sabut escoltar. S'ha deixat imbuir, com un brou que va fent xup xup a foc lent, per la saviesa de la gent que anava passant un dia i un altre per l'establiment. 

Dates i horaris: de l'1 al 5 de juliol, de 17 h a 20 h.

LLoc: Centre Cívic La Collada - Sis Camins Xavier Garcia.

Preu: 10 € (tot el taller).

Cuina vegetariana i eco
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord