Menú

Setmana del 20 al 24 de juliol

Fàbrica de creacions

És un taller on aprendrem tècniques d'estampació manuals, transferència i impressió sobre paper i sobre tela. Aprendrem a gravar segells de goma, a transferir imatges, experimentarem amb la tècnica d'impressió fotogràfica cianotípia, crearem stencils i aprendrem diverses tècniques d'enquadernació. Tot això amb el teu toc personal!

Tallerista: Carol Granadino. La Carol és una amant de les manualitats, sobretot quan es tracta de manipular papers i tintes. Fa uns anys, aprenent a fer segells de goma, va adonar-se que el que realment li apassiona és descobrir les petjades que deixen els materials quan interactuen amb superfícies diferents. En el seu temps lliure es diverteix jugant amb els colors, deixant petjades allà on pot (o a on li deixen).

Dates i horari: 20, 21, 22, 23 i 24 de juliol, matins de 10 a 1.

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan-Josep Carner.

Preu: gratuït.

Fàbrica de creacions

Periodisme a través de les xarxes

Aprèn les tècniques del periodisme a les xarxes. Al llarg del taller es treballarà la recerca d'informació, es donaran pautes per elaborar entrevistes i es produiran diferents peces digitals en format podcast i per Instagram per adaptar el periodisme als formats digitals de xarxes i així mostrar alternatives de com fer el periodisme des de casa.

Tallerista: Ana Ballesteros. L'Ana és periodista i des de sempre li agrada explicar històries. Amb experiència en diferents mitjans de comunicació, tractarà de reinventar les tècniques més clàssiques del periodisme per adaptar-ho als temps actuals. 

Dates i horari: 20, 21, 22, 23 i 24 de juliol, matins d'1/4 d'11 a 1/4 de 2 (de 10:15 a 13:15h)

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan-Josep Carner.

Preu: gratuït.

Periodisme a través de les xarxes

Iniciació al K-pop

Segur que coneixeu aquest gènere musical originari de Corea del Sud. En aquest taller es farà un tastet coreogràfic de 5 cançons, cadascuna d'elles d'un estil diferent, dins de l'extens i curiós món del K-pop.

Les cançons escollides per treballar durant el taller són: Get Cool - Stray Kids, Pick Me - Produce 101, Black Swan – BTS, The boys - Girls Generation i Wannabe – Itzy.

Tallerista: Ada Moreno. L'Ada és la tallerista més jove de l'Estiu Mogut. Està cursant batxillerat artístic i, tot i ser tan jove, ja té un grapat d'experiència en el món de l'art. Ha estudiat dansa contemporània i cant. És membre fundadora de l'Associació Awen dedicada al K-pop i de la qual va sorgir Baksu, un grup de ball de 25 joves que participa en concursos d'aquesta disciplina. L'Ada, juntament amb la Lucia, organitzen les classes, la confecció dels vestuaris i els complements, i cerquen els concursos per presentar-se.

Dates i horari: 20, 21, 22, 23 i 24 de juliol, tardes de 5 a  8.

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan-Josep Carner.

Preu: gratuït.

Iniciació al K-pop
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord