Menú

Generació IN

Fotografia per a les xarxes socials

Cada cop que pengem una fotografia a xxss la pensem, la fem i la editem. En aquest taller de fotografia per a les xarxes socials, caprendreu a editar i postejar les vostres imatges com els professionals.

Tallerista: Judit hidalgo, fotografa y dissenyadora gràfica  de la comarca. Ha treballat per  a bandes de musica i festivals tals com nowa reggae, fespluschapeau, festival vida.

Insta: @juddhidalgophoto

Dates i Horaris: Del 22 al 26 de juliol, de 10 h a 13 h.

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan - Josep Carner.

Preu: 10€ (tot el taller).

Fotografia per a les xarxes socials

Crea una peça audiovisual

Al taller de crea una peça audiovisual, treballarem amb la càmera que cadascú de nosaltres posseïm (el mòbil) realitzarem una peça audiovisual digna de Hollywood (o ho intentarem!). Veurem a petita escala com funciona la preproducció, la producció i la postproducció d'un petit vídeo i elaborarem la pre-estrena del nostre projecte.

Tallerista: Maria Ribas i Sara Font, dos joves enamoreades de tot el món audiovisual i només fan que treballar i gaudir de tota la preparació, gravació i edició de videos.

Dates i Horaris: Del 22 al 26 de juliol, de 10 h a 13 h.

Lloc: Rasa del Miquelet, 16.

Preu: 10€ (tot el taller).

Crea una peça audiovisual

Ràdio Estiu Mogut

El taller de ràdio a l'estiu mogut, torna a estar a l'ona i el món radiofònic està experimentant un auge amb la producció de podcast i ràdios comunitàries, i alhora cada cop són més els col·lectius que utilitzen aquest mitjà per fer sonar la seva veu. Amb el taller el que volem és proporcionar eines i tècniques perquè el jovent s'empoderi i pugui dir la seva. Les sessions seran pràctiques i entretingudes i estaran obertes a debat per tal de fer un ús de la ràdio amb temàtiques que siguin el més transversal possible.

Tallerista: Ana Ballesteros. L'Ana és periodista i amant radiofònica. El primer que fa en llevar-se és encendre la ràdio, que l'acompanyarà durant tot el matí. Des de sempre ha vinculat els seus estudis en profunditzar en les ones radiofòniques, ara tractarà de transmetre tota l'experiència adquirida a l'alumnat interessat.

Dates, horaris i lloc: 

Dilluns 22, dimarts 23, dimecres 24 de 17 h a 20 h, Rasa del Miquelet.

Dijous 25, taller durant la festa de cloenda, al Centre Cívic Sant Joan.

Divendres 26, de 10 h a 13 h, Estudis de gravació de Canal Blau Ràdio.

Preu: 10€ (tot el taller).

Ràdio Estiu Mogut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord