Menú

Cultura urbana al poder

Taller de cuina vegetariana i eco II

L'objectiu d'aquest taller de cuina vegetariana i eco, és estar informat per triar la nostra manera de viure de forma lliure i conscient, en un món més sostenible. Les sessions seran dinàmiques: constaran d'una petita part teòrica, pràctica, i debat amb degustació.

Tallerista: Emma Monteso, vegetariana convençuda, està molt vinculada al col·lectiu de consum ecològic i sostenible La Vinagreta.

Dates i horaris: del 8 al 12 de juliol, de 17 h a 20 h.

LLoc: Centre Cívic La Collada - Sis Camins Xavier Garcia.

Preu: 10 € (tot el taller).

Taller de cuina vegetariana i eco II

Creativitat amb aerosols i retoladors a les mans

En aquest taller aprendrem a utilitzar diferents tècniques sobre diferents suports. Reciclarem materials que ens serviran com a base de les nostres creacions (cartons, fustes, mobiliari -cadires-, ampolles, etc.) per donar una segona vida a alguns materials que encara poden tenir un ús artístic. 

- Escollirem una gamma cromàtica, i treballarem a partir de formes i colors per omplir aquests objectes de vida. No cal saber dibuixar, només tenir ganes de posar color i passar-ho bé.

- Farem proves amb els diferents materials i, posteriorment, farem un esbòs de la nostra peça final abans de dur-la a terme. 

- Aprendrem a aprofitar objectes quotidians per decorar i personalitzar tot allò que volguem, sense límits.

Tallerista: Irene Garcia amb nom artistic, Irene Grazie, artísta vilanovina destacada, té repartits per la ciutat diferents murals com, per exemple, el del Petit Gumà, al Parc Samà, i últimament ha pintat el casal de dones Ca La Tomasa.

Dates i Horaris: Del 8 al 12 de juliol, de 17 h a 20 h.

Lloc: Rasa del Miquelet, 16

Preu: 10€ (tot el taller)

Creativitat amb aerosols i retoladors a les mans

Danses urbanes i hip hop

Mitjançant les danses urbanes (Breakdance y Hip hop) trobarem la manera d'experimentar sensacions positives i productives com ara la sensació de tenir la capacitat de crear moviments propis i sentir-nos connectats amb el nostre cos, però sobretot passarem una bona estona envoltats de bona gent.

Tallerista: Raúl Pérez, guanyador de campionats nacionals e internacionals com l'Europeu WORLD OF DANCE de danses urbanes a Bèlgica. Format a escoles de Londres, Los Angeles, Las Vegas... i diverses ciutats nacionals. Profesor de danses urbanes d'escoles com Flow Center, Street Dance Area entre d'altres.

Dates i Horaris: Del 8 al 12 de juliol, de 17 h a 20h.

Lloc: Centre Cívic de Sant Joan – Josep Carner

Preu: 10€ (tot el taller)

Danses urbanes i hip hop
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord