Menú

Com demanar la Nau

Per tal de gestionar la programació, s'ha creat una Comissió de Seguiment, que és qui té la potestat aprovar les dates proposades i les activitats.

La programació de la Nau es decideix per acord de les tres parts representades a la comissió de seguiment, la Federació d'entitats, la Regidoria de Joventut i el Museu del Ferrocarril. Una de les parts no té potestat per atorgar una data, cal que aquesta s'aprovi en acord de les tres. La Comissió es reunirà com a mínim un cop al trimestre, convocada a instància d'una de les parts.

Tenen prioritat les activitats organitzades des de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals de Vilanova i la Geltrú o per una de les entitats que en formen part.

La resta d'entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats de Vilanova, també poden realitzar-hi activitats. Si sou una entitat o associació local i teniu interès en disposar d'alguna data per realitzar-hi una activitat, podeu entrar una sol·licitud per fer ús de la Nau del Ferrocarril, així portarem la data a aprovació a la propera reunió de la Comissió de Seguiment.

Taxes: Ordenança Fiscal número 22 (pàg. 25 i 26)


Si teniu dubtes o voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord