Menú

Suport per a infants i adolescents amb diversitat funcional per a les activitats extraescolars

Fa anys que des de l'Ajuntament s'aposta per un model de ciutat inclusiva.

És en aquest sentit que per a les activitats d'estiu es contempla una línia de suport a infants i adolescents amb diversitat funcional que afavoreix que puguin desenvolupar les activitats d'estiu en igualtat de condicions que la resta.

I aquest 2020-2021 serà el tercer curs que es realitza també una línia de suport per a infants amb diversitat funcional durant les activitats extraescolars.

Amb la subvenció es cobreix una part del cost del monitoratge necessari per acompanyar l'infant durant l'activitat.

Tot i que l'objectiu és arribar a oferir aquest suport en tots els recursos del municipi que orgnitzin activitats extraescolars i de lleure, enguany resta emmarcat als centres docents i AFA que van ser entitat col·laboradora el curs passat i que desitgin donar-hi continuïtat:  escola Llebetx, escola El Cim, escola Margalló, escola Sant Jordi, escola Santa Teresa, escola Canigó, escola Ginesta, escola Aragai i escola Ítaca.

Els requisits per poder sol·licitar aquesta subvenció són: estar empadronat/da a Vilanova i la Geltrú, que l'infant/jove tingui entre 3 i 16 anys, presentar el certificat de grau de discapacitat igual o superior al 33% i participar en una de les activitats extraescolars ofertes pels centres o entitats esmentats.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord