Menú

Suport per a infants i adolescents amb diversitat funcional per a les activitats extraescolars

Fa anys que des de l'Ajuntament s'aposta per un model de ciutat inclusiva.

És en aquest sentit que per a les activitats d'estiu es contempla una línia de suport a infants i adolescents amb diversitat funcional que afavoreix que puguin desenvolupar les activitats d'estiu en igualtat de condicions que la resta.

I aquest 2021-2022 serà el quart curs que es realitza també una línia de suport per a infants amb diversitat funcional durant les activitats extraescolars.

Amb la subvenció es cobreix una part del cost del monitoratge necessari per acompanyar l'infant durant l'activitat.

Enguany s'assoleix l'objectiu d'oferir aquest suport  per a les activitats organitzades en tots els centres docents de primària i a totes les AFA/AMPA de centres de primària del municipi que es constitueixin com a entitats col·laboradores. Finalment, s'han constituït com a entitats col·laboradores les que es troben en el següent enllaç.

Els requisits per poder sol·licitar aquesta subvenció són: estar empadronat/da a Vilanova i la Geltrú, que l'infant/jove tingui entre 3 i 16 anys i tingui el certificat de grau de discapacitat igual o superior al 33%,  participar en una de les activitats extraescolars ofertes pels centres o entitats que col·laboren amb aquest programa i no tenir deutes amb l'administració. Més informació.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord