Urbanisme i habitatge

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Urbanisme i habitatge

L'espai d'urbanisme i habitatge

Actualitat

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA REHABILITACIÓ DE PISOS BUITS QUE ES DESTININ A LLOGUER SOCIAL

OLH FOTO OFICINA 2017

L'Oficina Local d'Habitatge obre una convocatòria per a subvencionar obres de rehabilitació de pisos buits a canvi que aquests siguin cedits temporalment a l'Ajuntament per a destinar-los a lloguer social.

Els propietaris que disposin d'habitatges buits al municipi que requereixin obres de reforma o rehabilitació per a poder ser llogats, poden sol·licitar fins el 30 de novembre aquesta subvenció.  

L'import de les subvencions és variable en funció de les obres que calgui realitzar. L' Ajuntament podrà encarregar-se directament de la rehabilitació o bé subvencionar econòmicament les obres que realitzi la propietat, segons s'acordi en el conveni de cessió de l'habitatge.

La gestió del lloguer social es durà a terme des de l'Oficina Local d'Habitatge, i un cop transcorregut el termini de cessió de l'immoble aquest serà retornat al propietari, ja rehabilitat i llest per entrar-hi a viure.

Consulteu com sol·licitar la subvenció

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL D'ORDENACIÓ MUNICIPAL EN L'ÀMBIT DEL SECTOR DEL PLA ESPECIAL CAP DE CREU - SANT ONOFRE - RAMBLA SAMÀ (SUBZONA 9a), INCLOENT LES FINQUES 2, 2B I 4 DEL C/ SANT ONOFRE

Àmbit de Sector Cap de Creu

El passat 10 d'abril de 2017 el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar l'acord de la de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona de 31 de gener de 2017, pel que donava conformitat al Text refós de la Modificació puntual del Pla general d'ordenació a l'àmbit sector Cap de Creu-Sant Onofre, rambla Samà, subzona 9a, incloent les finques 2, 2b i 4 del carrer Sant Onofre i les finques 19, 21 i 23 del carrer Santa Anna, subzona 9a, de Vilanova i la Geltrú, a l'efecte de la seva executivitat immediata.

Podeu consultat tota la documentació accedint al següent enllaç.

 

 

 

 

 

 

 

 L'àmbit d'Urbanisme i Habitatge té, entre altres, els següents àmbits d'actuació:

· L'estudi, definició i propostes d'estratègies, plans, projectes i directrius en l'àmbit del planejament urbanístic i la gestió urbanística, promovent un desenvolupament urbanístic sostenible i garantint la preservació dels recursos naturals i dels valors paisatgístics, arqueològics, històrics i culturals.

· Els treballs per a la redacció del futur Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), per a desenvolupar un model de ciutat amb un urbanisme al servei de les persones i del territori, sostenible, transparent, participatiu i amb perspectiva de gènere.

· El servei de llicències i disciplina, informa, assessora i atorga les llicències, protegeix i restaura, si s'escau, la legalitat en l'àmbit urbanístic, d'habitatge i d'activitats.

· L'Oficina Local d'Habitatge, desenvolupa el Pla Local d'Habitatge i promou el dret a l'habitatge amb la tramitació de serveis i l'assessorament en tots els aspectes relacionats amb l'habitatge i la rehabilitació.

Ens trobareu a:


Plaça de la Vila 8 (Edifici annex)
08800 - Vilanova i la Geltrú

Contacte
Telèfon 938140000

Extensió 2190 - Serveis Jurídics i Administratius d'Urbanisme i Planejament

Extensió 2130 - Servei de Llicències i Disciplina

Extensió 2060 - Oficina Local d'Habitatge

Email  urbanismeiobres@vilanova.cat

llicencies@vilanova.cat

activitats@vilanova.cat

disciplina@vilanova.cat

habitatge@vilanova.cat


Horari
De dilluns a divendres de 09:30 a 14h

Accés als tràmits d'urbanisme i habitatge

 


Activitats

Notícies

23/10/2017 13:59

L'Ajuntament de VNG posa en marxa un projecte de millora dels eixos comercials

eix comercial

La primera actuació es du a terme a la cruïlla del carrer dels Caputxins amb els carrers de Sant Joan i de Sant Pau. El projecte es realitzarà per fases durant aquest any i el vinent i suposarà una inversió de més de 260.000 euros a l'espai públic de VNG

23/10/2017 14:10

Es posa en marxa la convocatòria d'Ajuts a la rehabilitació de pisos desocupats destinats a lloguer social

rp convocatòria pisos desocupats

A la iniciativa de l'OLH per ampliar el parc d'habitatge públic destinat a lloguer s'hi afegeixen dues mesures més: l'adquisició de pisos pel dret de tempteig i l'expropiació d'usdefruit de pisos desocupats en mans dels bancs

planol_ciutat
Mapa registre planejament urbanístic Catalunya
Mapa acústic
banner_vng eixample nord
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 30/10/2017