Pla Director de Cooperació

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat > Pla Director de Cooperació

Pla Director de Cooperació

drets humans 2014

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la voluntat de dotar-se d'un nou model de cooperació  ha iniciat el procés per elaborar un PLA DIRECTOR DE COOPERACIÓ al DESENVOLUPAMENT.

Aquest Pla Director és una de les actuacions previstes a l'actual Pla de Mandat (2016-2019) i pretén marcar les pautes i els criteris en què s'estructurarà l'actuació municipal en l'àmbit de la cooperació comptant amb la participació del màxim d'actors de la ciutat.

Vilanova i la Geltrú porta una llarga trajectòria en cooperació i solidaritat.  És important però, actualitzar el debat i revisar els objectius tenint en compte el nou context internacional i els canvis registrats en el sector de la cooperació amb el màxim d'actors de la ciutat.

 


taller pla director

PROCÉS PARTICIPATIU DEL PLA

S'espera tenir redactat el Pla Director el proper mes d'abril de 2017, fins aquesta data es preveu la organització de diferents tallers i sessions informatives per redefinir i repensar el model de cooperació que volem impulsar a la nostra ciutat.

En aquesta línia, el passat 6 d'abril de 2017, es presentà l' esborrany de la Diagnosi d'aquest Pla Director a totes les entitats en una sessió de treball.

 

 


"VNG disposarà a l'abril d'un Pla Director de Cooperació Internacional per al Desenvolupament(11 d'abril 2017)
" En marxa el Pla Director de Cooperació amb el finançament de la Diputació de Barcelona "
(4 de novembre 2016)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 11/04/2017