participació ciutadana

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana

participació ciutadana

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú entén la Participació Ciutadana com a mitjà que afavoreix la intervenció dels ciutadans i ciutadanes en els assumptes públics i d'aquesta manera influir directa o indirectament en les polítiques públiques.

L'objectiu de la Participació Ciutadana és la corresponsabilització de tots els agents (ciutadans, entitats, polítics i tècnics) en la construcció compartida d'allò públic. Implica una nova manera de treballar conjuntament en la gestió pública, basada en el consens de tots els agents.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú percep la Participació Ciutadana com un procés educatiu que passa per aprendre a explicar les seves idees, escoltar els altres, consultar, debatre, negociar i sumar esforços per avançar plegats a fi de millorar el nostre entorn i participar en la presa de decisions, en el seguiment i el control del govern.

A continuació, podeu consultar els diferents canals i mecanisme d'informació i participació que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició de les entitats i la ciutadania a títol individual.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 20/06/2018