Cooperació i solidaritat

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat

Cooperació i solidaritat

La Cooperació al desenvolupament és un concepte dinàmic que no es pot definir d'una manera absoluta o unívoca. Té com a principal objectiu esdevenir un instrument de sensibilització i mobilització per a la consecució de la satisfacció equitativa de les necessitats bàsiques de tots els éssers humans, al nord i al sud.


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està compromès d'una manera ferma i continuada al desenvolupament dels països del tercer món i sobretot en sensibilitzar a la població d'aquí que aquest nou món econòmic i polític desequilibra i perjudica, sobretot, als països més pobres.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està compromès en el treball per la dignificació de la vida de les persones mitjançant processos decidits de forma participativa i sense imposicions.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa conjuntament amb les organitzacions no governamentals de la ciutat, els dóna suport i coordina les tasques de cooperació al desenvolupament que es porten a terme a la ciutat per contribuir a un compromís solidari fonamentat en la justícia i el respecte mutu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 26/10/2018