Aigua

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Aigua

22 de març. Dia Mundial de l'Aigua

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitzarà accions de divulgació i conscienciació al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març. També una campanya a través de les xarxes socials, amb consells per no malbaratar aigua i fer un bon ús d'aquest bé públic tan preuat.

‘L'aigua és un recurs escàs. Que no se'ns escapi' és l'eslògan de la campanya que es durà a terme a Vilanova i la Geltrú al voltant del 22 de març. Dia Mundial de l'Aigua. Amb la voluntat de realitzar una campanya de conscienciació i divulgació sobre el bon ús de l'aigua, com a bé públic necessari i molt preuat. És una iniciativa conjunta de la Regidoria de Medi Ambient i la Companyia d'Aigües de Vilanova.

Per commemorar la diada mundial es duran a terme diferents accions amb l'objectiu de donar visibilitat a la diada i alhora convidar a la reflexió i conscienciació sobre les conseqüències de no fer un bon ús d'aquest recurs públic.
Consulta el programa d'actes
Material de difusió
Díptic amb consells per estalviar aigua

Poster campanya de l'aigua


A la Terra hi ha uns 1.500 km3 d'aigua. El 97% d'aquesta es troba als mars i els oceans, un 2% es troba en estat de congelació als pols i només l'1% que resta està considerada com a potable i apta per al consum humà.
El cicle de l'aigua està fortament humanitzat; l'home ha fet embassaments, canalitzat rius, en gasta molta i en contamina massa, la qual cosa fa que l'aigua esdevingui un recurs escàs i alhora necessari per a la vida i en general i per a la humanitat en particular, en tant que diàriament el nostre cos la necessita en una quantitat equivalent al 3% del pes corporal.
És per això que ja esdevé una necessitat, fer un ús de racional a l'aigua: estalviar-la, aprofitar-la, reaprofitar-la i reutilitzar-la.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 16/03/2018