Activitats d'estiu

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Infància i adolescència > Activitats d'estiu
Els casals ofereixen tot un seguit de propostes organitzades per potenciar el lleure educatiu durant els períodes vacacionals dels infants i joves. En els casals es planifica el temps d'esbarjo i d'oci  per convertir un espai lúdic en un àmbit ple de possibilitats pedagògiques.

Les activitats d'estiu són una proposta molt diferenciada de la que habitualment es fa a l'escola. Un dels seus atractius  és l'amplia i variada oferta d'activitats lúdiques: casals, colònies, campaments, rutes, estades i activitats esportives.


Més informació:
  infancia@vilanova.cat


DESCARREGA'T LES ACTIVITATS D'ESTIU 2018

Us recordem que tota la informació relativa a la preparació de les activitats d'educació en el lleure les podeu trobar al web de jove.cat, clicant en el següent enllaç.

Subvencions activitats d'estiu

CONSULTA LA RESOLUCIÓ DE CONCESSIONS DE SUBVENCIONS DESTINADES A INFANTS I JOVES DE VILANOVA I LA GELTRÚ PER A LA REALITZACIÓ D'ACTIVITATS D'EDUCACIÓ EN EL LLEURE A L'ESTIU 2018

Per tal de permetre l'accés de tots els infants i joves de la ciutat que vulguin participar en les activitats d'estiu, és voluntat de l'Ajuntament habilitar una línia de subvencions que permeti l'accés a aquestes activitats publicades en el Llibret d'activitats d'estiu que edita cada any l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en els següents conceptes:

· Subvencionar les activitats d'educació en el lleure a l'estiu dels infants i/o joves menors de 18 anys.

· Subvencionar el menjador d'aquells infants i/o joves menors de 18 anys que realitzen aquestes activitats de lleure a l'estiu i que es trobin en una situació de vulnerabilitat alimentària.

· Subvencionar una part del cost del monitoratge de suport per infants i/o joves menors de 21 anys amb discapacitat que realitzen aquestes activitats.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 08/10/2018