Entitats i associacions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Entitats i associacions

Entitats i associacions

Una associació juvenil és una agrupació de joves que s'uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per compartir, sense ànim de lucre, un objectiu comú.

Probablement, en algun moment has sentit la necessitat d'agrupar-te amb d'altres persones amb les quals tens un nexe comú (compartir institut, gust per determinada música, practicar un esport concret, el gust pel cinema, compartir unes idees polítiques...). Alguns joves decideixen formalitzar aquests grups creant organitzacions institucionalitzades amb estatuts, pressupost, òrgans de govern...

Si tens ganes de participar més activament en les decisions de tot allò que es fa a la ciutat pels i les joves, no et perdis el llistat d'entitats juvenils de Vilanova. Veuràs que no estàs sol i que, conjuntament, sempre que ho desitgeu podeu ser protagonistes a la ciutat!Fes sentir la teva veu! Participa! 

Si el que vols és crear una entitat nova, en aquest enllaç trobaràs una Guia informativa que ha publicat la Regidoria de Participació de l'Ajuntament.

Xarxa de Centres Cívics Municipals

Tots els equipaments de la Xarxa de Centres Cívics ofereixen espais que estan a la disposició de les entitats. Si esteu cercant alguna sala d'actes per ubicar-hi un espectacle de petit format, si el que cerqueu és un espai per exposar la vostra obra creativa, si cerqueu algun despatx, aules polivalents, vestidors... els equipaments cívics us poden ajudar en la vostra recerca.

Per sol·licitar algun espai dels centres cívics és aconsellable primer visitar el centre i entrevistar-se amb el personal de direcció.

Molí de Mar

Equipament situat a la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú, amb unes vistes privilegiades a la platja i al mar. L'aforament màxim del recinte és d'unes mil persones.

Hi ha tres edificacions amb sales per poder fer formacions i espais de trobada.© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 24/05/2018