Aclústics

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Aclústics

ACLÚSTICS 2017

L'Aclústics és un programa de foment de la creació musical entre els joves organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito L'Ú i el Consell Comarcal del Garraf. L'Aclústics vol oferir un entorn privilegiat com la platja de Ribes Roges per acollir solistes o grups musicals, amateurs o amb experiència. La convocatòria s'obre a joves, preferentment de la comarca, que vulguin tocar a la vora del mar i hi participin de manera desinteressada, ja que no hi ha compensació econòmica.

Un dels objectius, a banda de gaudir de la bona música en un marc incomparable com la platja de Vilanova, és que les actuacions a l'Aclústics facin de plataforma per a donar a conèixer els grups de joves músics i generar noves oportunitats d'actuar i/o ser contractats per a fer actuacions en escenaris més amplis i en alguns actes de ciutat.

L'estil musical s'ha de poder adaptar al format acústic: pop, rock, blues, folk, jazz, rumba, reggae, etc. encara que és possible utilitzar un petit equip de so i llums per fer més lluïda l'actuació.

Ja ha acabat l'edició 2017, ens veiem l'any vinent!!!

Si teniu dubtes o voleu saber més coses, podeu contactar amb joventut@vilanova.cat .
© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 12/09/2017