Entitats

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Equitat > Entitats
Subvencions i convenis

La Regidoria de Convivència i Equitat subvenciona, anualment, les associacions, col·lectius i/o entitats de Vilanova i la Geltrú que presentin projectes per promoure des de qualsevol àmbit (social, cultural, polític, econòmic....), el coneixement de la problemàtica de les desigualtats de gènere i/o els que contribueixin a la seva eradicació. 


DIRECTORI D'ENTITATS

Associació de Dones La Frontissa
L' Associació de Dones La Frontissa té com a objectiu la promoció de les dones en tots els àmbits, amb especial atenció a la prevenció de la violència i la promoció cultural i artística.
Ofereix informació i acompanyament en temes relacionats amb la violència contra les dones. També organitza activitats de sensibilització, al voltant del 25 de novembre, i reivindicatives, al voltant del 8 de març, a més a més d'altres de caràcter cultural al llarg de l'any.
L'associació, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, convoca els premis a “Carta a qui Maltracta” i “Donart”.
Més informació al directori de la ciutat

Joudour wa Afak
L'associació de dones Joudour wa Afak té com a objectiu realitzar, promoure i organitzar activitats culturals, formatives i educatives adreçades a dones i als seus fills i filles; crear i fomentar xarxes d'ajuda mutua i ofereix informació i acompanyament en temes relacionats amb la violència contra les dones. I participa en les activitats de sensibilització en diades commemoratives com ara el 8 de març i el 25 de novembre.
Més informació al directori de la ciutat

Dones d'Empresa
Dones d'Empresa és un projecte que aglutina les dones emprenedores, empresàries, directives i executives del Penedès i el Garraf amb l'objectiu de donar suport, compartir experiències i crear xarxa comercial entre elles mateixes.
SÓN DONES I D'EMPRESA
Més informació al directori de la ciutat

Dones en Xarxa
Dones en Xarxa neix l'any 2004 amb la idea de posar de relleu reflexions, iniciatives i opinions de dones a Catalunya i es dedica activament a la inclusió de les dones en les TIC, a estudiar i reduir la fractura digital de gènere i a fomentar la presència de les dones a Internet.

ALBA Lactància Materna
ALBA Lactància Materna és una associació formada per mares amb experiència pròpia en alletament i formació especifica en lactància que ofereixen informació actualitzada i suport individual i en grup a totes les dones que desitgen alletar els seus fills, complementant l'atenció que presten els serveis de salut. 
Més informació al directori de la ciutat

Associació Ai, Mare! (Suport lactància materna) 
Grup de mares d'alletament que ofereix informació i suport a dones embrassades que desitgen alletar als seus nadons, així com a mares amb dubtes i problemes relacionats amb l'alletament. 
Més informació al directori de la ciutat 

Marinada
A Marinada hi trobaràs un grup de dones disposades a compartir amb tu l'experiència d'haver patit un càncer de mama. Ofereixen suport i orientació personal. Es troben el tercer dimecres de cada mes al Centre Cívic de Mar. 
Més informació al directori de la ciutat

Associació de Famílies Monoparentals del Garraf
L'associació neix amb l'objectiu d'establir nexes d'unió entre famílies monoparentals, independentment de quin sigui l'orígen o motiu de la seva monoparentalitat per tal que puguin suposar una font de suport les unes per les altres.
Més informació al directori de la ciutat

Cooperacció. Dones per a la cooperació
Participa en la construcció d'un model de desenvolupament humà sostenible on es respectin i desenvolupin els Drets Humans de totes les persones. Cooperacció està compromesa en un món marcat pels valors d'igualtat, justícia i democràcia on l'equitat de gènere i la participació ciutadana han de ser eixos i motors de canvi imprescindibles. Cooperacció està compromesa en pro de la Sobirania Alimentària, com a dret de tots els pobles i com a garantia d'èxit en la lluita contra la pobresa i la fam.
Més informació al directori de la ciutat

Creu Roja
La Creu Roja treballa per abordar les diferents dimensions del fenòmen de l'exclusió social des d'un enfoc integral a través d'una estratègia marc per a la inclusió. Compromesa i solidària amb les necessitats socials i els col·lectius desfavorits.
Més informació al directori de la ciutat

AMPGIL (Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes
La principal funció d'AMPGIL ha estat l'atenció als pares - per telèfon i, principalment, en el Grup d'ajuda mútua (GAM) -, però també duen a terme altres activitats: Edició i difusió de material, Conferències, Relació amb altres associacions, Sensibilització social.

Associació de Famílies Lesbianes i Gais
La FLG és una associació de famílies de mares lesbianes i pares gais, que lluita per la plena equiparació dels drets i deures d'aquestes famílies. 


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 16/12/2014