Habitatges d'ús turístic

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Activitat econòmica > Turisme > Habitatges d'ús turístic

Habitatges d'ús turístic

HUTB

 

Un habitatge d'ús turístic és aquell habitatge que el seu propietari cedeix a tercers a canvi d'un preu, per un període màxim de 31 dies, dues o més vegades l'any.
L'habitatge s'ha de cedir sencer i no se'n permet el lloguer per habitacions.

El titular de l'activitat és el propietari de l'habitatge, encara que la seva comercialització es pugui encarregar a un gestor.
Per posar en funcionament un habitatge d'ús turístic cal que el propietari ho informi prèviament a l'ajuntament, a través de la comunicació prèvia d'habitatges d'ús turístic


L'ajuntament remetrà les dades a la Generalitat de Catalunya, i aquesta li donarà el número d'inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya (RTC) de les empreses i els establiments turístics, adscrit a la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

La mateixa Direcció General de Turisme notificarà al seu propietari el número d'inscripció en el RTC i des d'aquest moment l'habitatge d'ús turístic estarà identificat plenament a efectes legals.

El número d'inscripció haurà de constar en tota mena de publicitat que l'anunciï.

Per a més informació us podeu adreçar a la Regidoria de Promoció Econòmica i Projecció Exterior des de la qual us acompanyem i assessorem en tot el procés de legalització de la comunicació prèvia d'habitatges d'ús turístic.

Consulteu els habitatges d'ús turístic oficials a Vilanova i la Geltrú a través de la guia oficial d'establiments turístics o mitjançant el web de www.vilanovaturisme.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 05/05/2017