Patrimoni de PIVSAM en venda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Patrimoni municipal > Patrimoni de PIVSAM en venda

Patrimoni de PIVSAM en venda

L'empresa municipal Promoció Industrial Vilanova, Societat Anònima Municipal, PIVSAM, es troba en procés de liquidació. En aquest marc, es posen a la venda alguns actius de l'entitat, entre els quals s'inclouen finques i naus. 

En aquesta pàgina podeu consultar la descripció dels lots d'immobles en venda i el seu informe de taxació

Informació PIVSAM en liquidacióLes persones interessades a licitar poden visitar els immobles en venda concertant cita mitjançant correu electrònic pivsam@vilanova.cat .


Lot 1 - Oficines de PIVSAM

Lot 1 - Antigues oficines de PIVSAM

Nau industrial d'oficines situada al terme municipal de Vilanova i la Geltrú, partida "Masia Nova", que consta de planta baixa i una d'alta, amb accés rodat per la ronda d'Europa, amb una superfície de 171,31 m2. 

 

Lot 3 - Finca inclosa a l'Eixample Nord

Lot 3 - Finca al sector Torrent de la Pastera

Finca discontínua situada al terme municipal de Vilanova i la Geltrú, formada per les parcel·les 9, 10 i 11, amb usos residencial, comercial, hoteler i industrial.

 

Lot 4 - Parcel·la al sector Masia d'en Barreres

Lot 4 - Parcel·la al sector Masia d'en Barreres

Situada al terme municipal de Vilanova i la Geltrú, al sector Masia d'en Barreres, de forma aproximadament quadrangular irregular, al carrer de la Ceràmica, 3, i avinguda del Coll d'en Ferran, 11. 

 

Lot 5 - Nau industrial al sector Torrent de Santa Magdalena

Lot 5 - Nau industrial al sector Torrent de Santa Magdalena

Nau industrial situada al carrer d'Antonio Rubio, on té el número 4C. Es composa de planta baixa de superfície construïda 171,20 m2 i planta altell, de superfície construïda 49,28 m2, tenint una edificabilitat total de 303,13 m2.

 

Lot 6 - Nau industrial al sector Torrent de Santa Magdalena

Lot 6 - Nau industrial al sector Torrent de Santa Magdalena

Nau industrial situada al carrer d'Antonio Rubio, on té el número 4A. Es composa de planta baixa de superfície construïda 179,76 m2 i planta altell de superfície construïda 51,74 m2, tenint una edificabilitat total de 318,19 m2.

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 13/07/2018