Pla d'Actuació Municipal

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Pla d'Actuació Municipal

Pla d'Actuació Municipal

El Pla d'actuació municipal (PAM) 2015-2019 és el document que planifica l'activitat del govern de Vilanova i la Geltrú per aquest mandat corporatiu. S'hi defineixen els objectius i les polítiques d'actuació del govern municipal, amb el propòsit d'assolir una millora del benestar i la qualitat de vida dels vilanovins i les vilanovines, així com situar la ciutat en un escenari de desenvolupament i creixement econòmic, social i cultural per als propers anys.

El PAM 2015-2019 ha tingut com a punt de partida el document de Bases per la Governabilitat fruit del pacte de govern entre els grups municipals de CiU i PSC el juny de 2015, i ha incorporat propostes de la ciutadania, entitats, grups polítics i agents econòmics i socials, que han pres part en el procés de participació ciutadana.

Posteriorment, el maig de 2018, fruit d'un nou pacte de govern entre els grups municipals de CiU-PDeCaT i ERC, s'han acordat noves propostes d'actuació per a aquest mandat, que s'incorporen al PAM.


El PAM s'organitza en quatre eixos d'actuació:

  • Igualtat d'oportunitats i cohesió social
  • Ocupació i promoció econòmica
  • Territori i espai públic
  • Transparència i participació
D'aquests eixos, en deriven 200 accions a realitzar.

El PAM 2015-2019 és un document viu i continua obert durant tot el mandat. Per consultar-lo, fer comentaris o propostes, entreu aquí.

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 06/07/2018