Teresa Llorens Carbonell

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Ple municipal > Composició > Teresa Llorens

Teresa Llorens Carbonell

Regidora (PSC)


Teresa Llorens Carbonelltllorens@vilanova.cat
938140000 ext. 2551


Facebook Twitter  

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2015.

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 1966, es llicencià en Filosofia i Ciències de la Educació per la Universitat de Barcelona i posteriorment va fer estudis de doctorat. Màster en Direcció Pública d'ESADE, així com Postgrau de Fundació Gerencial a les Administracions Públiques d'ESADE.

Va combinar aquesta formació amb l'activitat laboral dirigida a la gestió sociocultural, la formació ocupacional i la joventut. Actualment, és coordinadora de la Vicepresidència Cinquena de la Diputació de Barcelona i anteriorment havia estat coordinadora de la Vicepresidència Quarta i coordinadora de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania. En aquesta institució també ha estat cap del Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania de la mateixa Àrea, directora de Migració i Ciutadania del Consorci de Recursos per a la Integració de la Diversitat (CRID) i també tècnica de Joventut a l'Oficina del Pla Jove.

La seva vinculació a la ciutat i la seva inquietud l'ha portat a formar part de diferents moviments socials i culturals de la ciutat: Centre d'esplai de La Geltrú, La Unió Vilanovina, el Grup Instrumental Santa Maria de la Geltrú i la Colla de noies del Ball de Bastons, entre d'altres.

Té una àmplia experiència en la política municipal en totes les seves vessants. Així, va ser regidora de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú entre 1991 i 2003, on va desenvolupar responsabilitats com a presidenta de l'Àrea de Serveis Personals i regidora de Cultura i Plans d'Acció Ciutadana.

Membre de les comissions informatives:

Representació en altres ens:


Retribució per càrrec electe municipal:

No percep retribució per aquest càrrec. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals.
(Vegeu l'acord del Ple municipalDocument PDF sobre retribucions dels càrrecs electes, punt primer, sobre incompatibilitats amb percepcions d'altres administracions, i punt tercer, sobre indemnitzacions).


Declaració d'interessos i béns dels càrrecs electes municipalsDocument PDF

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 11/01/2019