Miguel Ángel Iglesias Montouto

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Ple municipal > Composició > Miguel Ángel Iglesias

Miguel Ángel Iglesias Montouto

Regidor (PSC)

Miguel A. Iglesias Montoutomaiglesias@vilanova.cat
938140000 ext. 7227

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de desembre de 2017.

Vaig néixer a Barcelona l'any 1974, sóc el cinquè fill d'una família obrera. He viscut a Vilanova i la Geltrú tota la meva vida. La meva infantesa la vaig passar al barri del Tacó i als 26 anys em vaig independitzar, vaig mudar-me al barri del Llimonet i a l'actualitat visc al barri del Fondo Somella.

Vaig estudiar educació primària a l'escola Ginesta i posteriorment vaig cursar estudis d'Arts Gràfiques a l'escola d'art de Vilanova i la Geltrú. He realitzat diferents cursos d'intel·ligència emocional i molta formació relacionada en matèria de relacions laborals.

He realitzat diversos tallers ocupacionals i treballat en diverses empreses; des de fa 22 anys treballo a Mahle Componentes com a preparador de màquines de control final, empresa que es dedica a la fabricació de peces d'automoció.

La meva preocupació i compromís per la defensa dels drets dels treballadors em van fer involucrar a diversos càrrecs sindicals, com a secretari del comitè d'empresa, president del comitè de Seguretat i Salut de MAHLE components i actualment secretari general de la secció sindical d'UGT.

Durant una part de l'etapa de la urbanització del barri del Fondo Somella, vaig estar com a president de l'associació de veïns.

També he format part de la Junta de l'AMPA de la escola Margalló, com sotspresident i col·laborant amb diverses comissions.

Sóc una persona a qui agraden molt els esports i durant una etapa de la meva vida, vaig ser entrenador de futbol base amb titulació.

 

Membre de les comissions informatives:

Representació en altres ens:


Retribució per càrrec electe municipal:

No percep retribució per aquest càrrec. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals.

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 08/10/2018