Juan Luís Ruiz López

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Ple municipal > Composició > Juan Luís Ruiz

Juan Luís Ruiz López

Regidor (PSC)


Juan Luís Ruiz Lópezjlruiz@vilanova.cat
938140000 ext. 2551Facebook Twitter Instagram 

Biografia

Càrrec electe de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 1995.

Nascut a Vilanova i la Geltrú el 26 de juny de 1975, és Enginyer Tècnic en Mecànica. Ha ampliat els seus estudis amb un màster en Direcció i Organització d'Empreses i un Màster en Direcció Pública. Actualment estudia el Grau en Economia.

Treballador de l'empresa Componentes Vilanova (CIE Automotive), actualment en excedència, va ser professor associat a la UPC de Vilanova i la Geltrú en Disseny de Màquines durant uns anys.

Molt vinculat al món associatiu i cultural de Vilanova i la Geltrú: ha estat portant del Drac de Vilanova, membre dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú i soci de la Unió Vilanovina.

Amb una amplia experiència pel que fa a política municipal i compromès sempre amb Vilanova i la Geltrú i els seus ciutadans i ciutadanes, l'octubre del 2014 va ser escollit cap de llista del PSC de Vilanova i la Geltrú en un procés de primàries obertes a la ciutadania.

Ha estat regidor al govern i a l'oposició, amb responsabilitats en àrees com Educació, Via Pública o Formació i Polítiques d'Ocupació, entre d'altres, així com President del Consell Comarcal del Garraf (2011-2015). Actualment és primer tinent d'Alcaldia, portaveu del govern i regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació.

Membre de les comissions informatives:

Representació en altres ens:

Retribució per càrrec electe municipal:

No percep retribució per aquest càrrec. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals.

Declaració d'interessos i béns dels càrrecs electes municipalsDocument PDF

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 11/01/2019