Enver Aznar Méndez

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Ple municipal > Composició > Enver Aznar

Enver Aznar Méndez

Regidor (Som VNG)

Enver Aznar Méndezeaznar@vilanova.cat
938140000 ext. 2806Facebook Twitter  Linkedin

 

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2015.

Nascut el 22 de juny de 1985, fill de dos mestres d'escola, he viscut tota la meva vida a Vilanova i la Geltrú, on he crescut, estudiat i molt ocasionalment hi he pogut treballar. Diplomat com a Treballador Social, actualment estic finalitzant un màster en Drogodependències.

La meva experiència laboral reflecteix un seguit de treballs temporals sense haver tingut mai un contracte fix. Magatzems, supermercats, caves, agències de promoció, recollida de firmes, venedor de porta freda i un llarg etcètera acompanyat de diferents pràctiques laborals no remunerades.

Mai havia militat en cap partit polític, la qual cosa no m'ha impedit ser actiu en diferents moviments socials, acompanyar marxes per la dignitat, aturar desnonaments, protestes estudiantils, etc. L'arribada del 15-M va ser un punt d'inflexió que va permetre'm viure la necessitat de participar activament d'un canvi necessari en la societat.

Present en la fundació del cercle PODEM VNG, he participat de totes les diferents etapes del projecte a la nostra ciutat, passant de voluntari fins a ser portaveu del Consell Ciutadà. Vam decidir impulsar una candidatura a les municipals diferent, que no depengués d'un partit polític sinó directament de la gent i així, gràcies a la col·laboració amb Procés Constituent i EUiA, associacions culturals i molts veïns i veïnes desinteressats, va néixer SOM VNG, de la qual vaig sortir escollit cap de llista en primàries, cosa que m'ha fet regidor juntament amb la companya Deborah Zimmerman.

Membre de les comissions informatives:

Representació en altres ens:

Retribució per càrrec electe municipal:

No percep retribució. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals.
(Vegeu l'acord del Ple municipalDocument PDF)


Declaració d'interessos i béns dels càrrecs electes municipalsDocument PDF

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 11/01/2019