Deborah Zimmerman Mileguir

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Ple municipal > Composició > Deborah Zimmerman

Deborah Zimmerman Mileguir

Regidora (Som VNG)

Deborah Zimmerman Mileguirdzimmerman@vilanova.cat
938140000 ext. 2806Facebook Twitter  Linkedin 

 

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2015.

Vaig néixer en 1966 a Tucumán, Argentina, on he crescut, m'he format i he treballat fins que vaig emigrar a Catalunya amb la meva família, l'any 2002. Vam resoldre arrelar-nos a Vilanova i la Geltrú, perquè ens sentim ben acollits, perquè ens identifiquem amb l'esperit de la ciutat i l'hem triat el nostre lloc al món.

Quan vaig acabar el batxillerat, juntament amb el meu professorat en música, vaig començar a ensenyar. Ho vaig seguir fent mentre estudiava a la universitat, sóc arquitecta. Després he sigut docent en la facultat d'arquitectura. Vaig col·laborar amb despatxos d'altres arquitectes i a més vaig treballar com a autònoma. Em vaig formar també com a màster en direcció d'empreses.

Ja a Barcelona he treballat en diverses empreses constructores, fins que vaig homologar la meva titulació d'arquitecta per poder exercir novament com a professional autònoma, que és el que faig actualment. Sempre he participat de la vida política com a ciutadana, però fa temps que votar va deixar de ser suficient per a mi i he decidit posar-me a treballar, a contribuir activament, a empoderar-me.

Em vaig implicar com a voluntària en PODEM VNG. Sóc integrant del Consell Ciutadà local i he treballat al costat dels meus companys en la formació de la candidatura ciutadana SOM VNG, confluint amb altres formacions i ciutadans compromesos, que comparteixen amb nosaltres la voluntat de treballar per recuperar la justícia social i regenerar la vida democràtica a la nostra ciutat.

Membre de les comissions informatives:

Representació en altres ens:

Retribució per càrrec electe municipal:

No percep retribució. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals.
(Vegeu l'acord del Ple municipalDocument PDF)


Declaració d'interessos i béns dels càrrecs electes municipalsDocument PDF

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 11/01/2019