Bones Pràctiques ...

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > L'Ajuntament ReSponsable > Bones Pràctiques

Bones Pràctiques ...

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és plenament conscient que hi ha moltes coses que cal millorar, accions que cal anar adaptant a les noves realitats, adequar-ne els processos o reformular-ne els continguts. Malgrat tot però, creiem que el principal actiu del que disposem, les persones, són generadores de propostes engrescadores, positives i que cal posar en valor.

Tot seguit us volem mostrar algunes bones pràctiques relacionades amb la Responsabilitat Social de l'ajuntament i que hem agrupat en quatre àmbits: SOCIAL, GOVERNANÇA, AMBIENTAL i ECONÒMIC.

Algunes bones pràctiques les trobareu duplicades perquè corresponen a diferents àmbits. Ens agradaria que les consulteu i que ens dieu la vostra a través del correu. Tanmateix, us agrairem qualsevol proposta o suggeriment que ens vulgueu fer.

També podeu consultar algunes de les bones pràctiques relacionades amb la responsabilitat social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú així com d'altres ens, institucions i empreses, a través de la base de dades que la xarxa RETOS té hostatjada al web de l'Ajuntament de Castelló ( aquí ), al Banc de Bones Pràctiques del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer ( aquí ) o al recull d'experiències d'economia social i solidària de la Diputació de Barcelona ( aquí )


Àmbit ambiental
Àmbit social
Àmbit governança
Àmbit econòmic
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 07/08/2018