L'Ajuntament t'escolta

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > L'Ajuntament t'escolta

L'Ajuntament t'escolta

 L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú t'escolta. I ho fa per diferents canals de comunicació. Escull el que més et convingui.Índex

 

Per Internet

Icona www

Des de l'Administració Oberta pots iniciar tràmits, aconseguir justificants d'empadronament, accedir a la teva informació tributària ...

Al Catàleg de tràmits i gestions trobaràs tota la informació de quins tràmits ofereix l'Ajuntament, com pots accedir-hi, quina documentació necessites per empadronar-te, com tramitar una llicència...

A través del formulari Incidències, queixes i suggeriments ens pots fer arribar millores a desenvolupar, suggeriments a tenir en compte, o incidències que creguis que cal solucionar.

Si et vols posar en contacte amb l'alcaldessa, pots fer servir el següent formulari.

Si vols donar la teva opinió sobre l'Ajuntament en general, pots contestar l'enquesta Valora l'Ajuntament.

L'Ajuntament també és present a les xarxes socials. Tot i que no són canals adients per realitzar tràmits, els teus comentaris són benvinguts.

 

 

Presencialment

Oficina d'Atenció Ciutadana

A l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) s'hi poden iniciar la majoria de tràmits i gestions de l'Ajuntament. També hi pots trobar informació general de la ciutat.

Si ho prefereixes, pots consultar al Directori totes les oficines i serveis municipals.

 

Per correu electrònic

Per correu electrònic

Correu electrònic de totes les regidories i de les societats municipals (al detall de cada fitxa).

L'Ajuntament t'informa que el sistema establert per comunicar incidències, queixes i suggeriments per Internet es mitjançat aquest formulari web. Si us plau, no facis servir el correu electrònic per a aquest tipus de comunicacions.

 

Per telèfon

Telèfon

Els telèfons d'informació municipal són el 010 (si es truca des de Vilanova) i el 93 814 39 00 (en qualsevol cas). Per a trucades als serveis i/o persones de l'Ajuntament, marca el 93 814 00 00 i a continuació l'extensió corresponent (accés a les diferents extensions). En tots els casos, el preu de la trucada és el de la tarifa urbana general.

 

Per correu postal

Correus

Pots comunicar-te també amb l'Ajuntament mitjançant correu postal a l'adreça:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 
Plaça de la Vila, 8 
08800 Vilanova i la Geltrú

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 17/01/2017