Menú

Preguntes freqüents

  • Que faig si em trobo un gos o un gat perdut o abandonat al carrer?

Si trobeu un gos o un gat perdut o abandonat, truqueu al Servei de Medi Ambient al telèfon 93 814 00 00 ext. 2020 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h. A partir de les 14.00 h i els caps de setmana, heu de trucar a la Policia Local 93 810 66 66. Tramitarem la recollida a través del CAAD de Vilafranca del Penedès.

  • Vull adoptar un animal de companyia

És la opció més solidària, econòmica i ética. Podeu adreçar-vos al CAAD de Vilafranca del Penedès on trobareu consell professional i animals que necessiten una llar.

  • Hi ha molts coloms a casa meva/establiment, què puc fer?

Comuniqueu-nos aquesta queixa o molèstia a través d'una instància genèrica. Incloeu totes les vostres dades i detalls per facilitar la localització.

  • He trobat un rusc d'abelles, què puc fer?

Si aquest es troba a la via pública, heu de trucar al 112. En aquest telèfon us posaran en contacte amb el cos de Bombers especialitzat en aquest tema i el vindran a retirar.

Si, en canvi, es troba dins la vostra propietat, heu de trucar a un apicultor. Són professionals que cuiden i mantenen les abelles, amb el próposit d'obtenir d'elles els beneficis que poden brindar.

Cuidem les abelles, són una espècie fonamental per a la polinització i la biodiversitat.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord