Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Dimecres, 27/05/2020

El temps serà estable, dominant pel sol la major part del dia, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos i mitjos al matí i cel més clar a la tarda. La temperatura que ha pujat de nit, es mantindrà alta de dia, situant-se entre 17 o 18º de mínima i voltant els 27 de màxima i  humitat moderada, fins i tot una mica baixa al centre del dia.  El vent serà de llevant, feble al matí i més reforçat a la tarda. La mar estarà plana o arrissada al matí i amb marejol a  la tarda.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvol, 27º de temperatura màxima i 80% màxim d'humitat 25 Km/h - Arrisada
Tarda
Sol, 18º de temperatura mínima i 55% mínim d'humitat E Marejol

La previsió per demà

Dijous, 28/05/2020

El temps serà molt estable, amb sol i cel clar tot el dia. La temperatura quedarà una mica més curta i es mourà entre els 17 i 26 graus i  humitat alta de nit i moderada de dia. El vent serà feble de xaloc,  fent que  la mar estigui arrissada a primera hora i amb marejol la resta del dia.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 26º de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 25 km/h - Arrissada
Tarda
Sol, 17º de temperatura mínima i 60% mínima d'humitat SE Marejol

Propers dies

DIVENDRES: El temps serà més variable, tot i que amb sol i cel clar al matí, mentre que a la tarda s'anirà ennuvolant i fins i tot es podria escapar alguna gota al vespre o entrada la nit. La temperatura no variarà gaire i es mourà entre 17 i 25 o 26 graus i humitat alta, sobretot de nit. El vent serà feble de llevant o xaloc tot el dia i fent que a la mar hi hagi marejol amb alguna breu àrea de maror a la tarda.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord