Menú

Campanya de l'Aigua 2018

22 de març. Dia Mundial de l'Aigua

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitzarà accions de divulgació i conscienciació al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març. També una campanya a través de les xarxes socials, amb consells per no malbaratar aigua i fer un bon ús d'aquest bé públic tan preuat.

‘L'aigua és un recurs escàs. Que no se'ns escapi és l'eslògan de la campanya que es durà a terme a Vilanova i la Geltrú al voltant del 22 de març. Dia Mundial de l'Aigua. Amb la voluntat de realitzar una campanya de conscienciació i divulgació sobre el bon ús de l'aigua, com a bé públic necessari i molt preuat. És una iniciativa conjunta de la Regidoria de Medi Ambient i la Companyia d'Aigües de Vilanova.

Per commemorar la diada mundial es duran a terme diferents accions amb l'objectiu de donar visibilitat a la diada i alhora convidar a la reflexió i conscienciació sobre les conseqüències de no fer un bon ús d'aquest recurs públic. 


Material de difusió
Díptic amb consells per estalviar aigua

L'AIGUA ÉS UN BÉ ESCÀS. QUE NO SE'NS ESCAPI.

T'ha sigut útil aquesta pàgina?
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord