El sentir de la ciutat

Vilanova i la Geltrú des de les emocions

Presentació

El Bloc 

Podeu visitar aquest primer tast, que vol ser una mostra de Vilanova i la Geltrú i de la seva ciutadania, a través d’emocions i records de les diferents persones i col·lectius que formen la ciutat.

Tots tenim emocions que ens vinculen amb la ciutat o parts d’ella, barris, carrers, edificis, festes…., on hem viscut situacions que recordem, relacionades amb moments concrets que ens han fet sentir d’una manera més propera. La ciutat té un batec amb diferents ritmes, conformat per aquest entramat de sensacions que dia a dia les persones hi viuen.

Amb la suma de tots aquest sentiments podem dibuixar un esperit, una forma de fer, una personalitat de la vila que ens acull. Aquest és el Sentir de la Ciutat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

78 − 70 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agraïments
Aquest bloc ha estat possible gràcies a la col·laboració de: Arxiu Comarcal del Garraf, Canal Blau, Escola d’Adults Teresa Mañé, Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú, i totes les persones que han deixat el seu testimoni.
Recordant Vilanova