Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Va de… detectius

Va de detectius
La lectura és la porta a un món màgic que s’inicia en la infància i amaga la possibilitat de potenciar la capacitat lúdica i expresiva i també d’estimular la creativitat.

A la Sala Infantil de la biblioteca podeu trobar: llibres i còmics d’investigació, intriga, aventures, misteri, acció…

Secrets ben guardats, personatges estranys, mirades que es creuen … Detectius, policies, nens i nenes molt llestos disposats a trobar els culpables, a recuperar allò robat o posar a la presó a qui semblava innocent …

Creus que tens tot el que cal per convertir-te en un bon detectiu? Doncs acompanya’ls en les seves aventures! Potser podràs avançar al final, però… Alerta: a les novel·les de detectius res és el que sembla.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

2 Comentaris fins ara

 1. Canimo dimecres 17 de febrer de 2010 - 17:52 h

  Vols saber si has trobat la pista correcta? Només cal que miris amb atenció dins la lupa que hi ha al final de cada història.

  El comissari Llampec ha de resoldre un cas urgent a Hong Kong, on l’espera Hu, el seu col·lega xinès. Treballant plegats, esperen trobar la pista que els condueixi a la perillosa banda del Drac, relacionada amb el contraban d’armes i amb Al Canone, l’home de les mil cares. Finalment, el comissari aconsegueix arribar a l’amagatall del Drac Daurat…

  Ursel Scheffler ha escrit més de dos-cents llibres i ha estat traduïda a més de vint idiomes.

  Va néixer a Nuremberg i va estudiar idiomes i literatura a Munic (si bé de petita la seva il·lusió era ser detectiva, exploradora o arqueòloga).

  Des del 1977 viu a Hamburg, on ha inventat el comissari Llampec, que no només no perd de vista els bergants d’aquesta ciutat, sinó tampoc els de Nova York o Shanghai, perquè li agrada viatjar tant com a l’autora.

  Si no el trobeu a la biblioteca, us ho recomano igualment.

 2. Nati dilluns 15 de febrer de 2010 - 17:25 h

  Estimular la curiositat , la imaginació i l´afany per a descobrir casos i fets nous mitjançant la lectura és un estímul molt important per al desenvolupament intelectual i mental del nen .

Deixa un comentari