Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

I am hero de Kengo Hanazawa

iamheroUna epidèmia que converteix a les persones en monstres assedegats de sang s’està estenent a través del Japó, potser fins i tot del món, Hideo intenta sobreviure a l’epidèmia i ajudar en la destrucció de la societat japonesa que ara és una horda d’infectats i els supervivents que queden majoritàriament han abandonat tota humanitat. Aquest és l’argument d’aquesta història gràfica del personatge de còmic Manga creat per Kengo Hanazawa.

Als seus trenta-cinc anys, Hideo està atrapat en una vida mediocre: és un ajudant de manga perquè mai va aconseguir despuntar, manté una relació sense futur per pur costumisme i comença a perdre la raó, patint al·lucinacions i tenint filosòfiques converses amb el seu amic imaginari Yajima. Mentrestant tracta desesperadament d’esdevenir l’heroi de la seva pròpia vida llançant un manga d’èxit, alhora que intenta que vagi bé la seva relació amb la seva núvia i que les al·lucinacions que pateix a boca de nit no li facin perdre el cap.

hero2I Am A Hero és una opció interessant per a aquells que busquin propostes inusuals i poc convencionals. La gran qualitat del seu dibuix farà que la història entre pels ulls, però cal ser pacient si es vol gaudir de l’obra donat l’arrencada tant parsimoniosa que ens ofereix. Des que els zombis fan la seva aparició l’aventura enganxa, però pot arribar a ferir sensibilitats per la seva alta dosi de violència, sang i mutilacions.

Aquesta història gràfica de Hanazawa consta de dotze volums, la biblioteca ofereix el primer com a novetat aquesta setmana i anirà posant els següents properament. Si us agrada el Manga aquí teniu una bona raó per enganxar-vos a una nova aventura japonesa.

Còmics

I am hero de Hanazawa

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari