Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

CarPlay

playios

Si alguna vegada has tingut problemes per enllaçar el teu telèfon iPhone via Bluetooth amb el teu cotxe per poder parlar pausadament mentre condueixes, Apple ha arribat a la indústria de l’automòbil per solucionar aquest petit inconvenient, equipant als seus nous clients amb el sistema operatiu CarPlay que permet l’accés a mapes, música emmagatzemada, enviar i rebre missatges i òbviament fer trucades.

S’ha presentat fa pocs dies mentre es celebrava una nova edició del Saló de l’Automòvil de Ginebra, precisament en el moment en què els smatphones han arribat al punt good enough, aquest en el qual els grans salts tecnològics són cada vegada més infreqüents, apareix en els taulers de controls dels cotxes més esportius aquesta nova aplicació tecnològica.

carplaymapsEl CarPlay d’Apple es podrà enllaçar amb un iPhone d’última generació que podrà passar al vehicle noves actualitzacions de programes constantment. Entre els avantatges que ofereix la tecnologia de la poma és un sistema de reconeixement de veu Siri que ja fan servir els Iphone i que ara es beneficiaran les marques automobilístiques principals del mercat. Hi haurà més segur però també sense perdre atenció al que pugui implementar Google en els propers mesos.

Apple CarPlay

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari