Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Oscar 2014. Els nominats: Millor pel·lícula d’animació

The Croods de Chris Sanders, Kirk DeMicco i Kristine Belson.

La família dels Croods és un grup de cavernícoles, un dels últims coneguts, l’únic que saben és caçar i ficar-se en la cova, però Eep, amb la veu d’Emma Stone, que és una rebel i somiadora adolescent amb problemes d’actitud, viu seva vida contradient sovint al seu pare Grug Achman, al que li posa veu Nicolas Cage. Però arriba el dia que han d’abandonar la seva caverna per endinsar-se en un món que no coneixen, a la recerca d’una nova llar, enfrontant-se a terribles perills.

El món prehistòric que ens presenta aquesta vegada Dreamworks és visualment espectacular. L’ambientació extremadament colorista, les explosives barreges d’animals, els múltiples entorns en què es desenvolupa l’acció, combinat amb una animació molt àgil i un to molt fresc, fan de la pel·lícula una molt bona experiència.

 

croods1

 
Frozen de Crhis Buck, Jennifer Lee i Peter de Vecho.

Quan una profecia condemna al seu regne a un hivern etern Anna, una temerària optimista es veu obligada a unir-se a Kristoff, un audaç home de les muntanyes, i emprendre un viatge èpic a la recerca de la Reina de la Neu per posar fi al gèlid encanteri . Anna i Kristoff faran front a temperatures extremes pròpies de l’Everest, a criatures místiques i lluitaran contra els elements en una cursa contrarellotge per salvar el regne de la destrucció més absoluta.

La companyia Disney està passant per un dels seus millors moments creatius, un fet que ve avalat més que de sobres per les seves tres últimes produccions com han estat The Princess and the Frog, l’espectacular Enredados o la supèrbia Rompe Ralph!.
 

frozen1

 
Gru 2 de Chris Renaud, Pierre Coffin i Chris Meledandri.

Gru ha deixat enrere una vida dedicada a les malifetes per criar a les seves filles Margo, Edith i Agnes. Però llavors una organització mundial ultrasecreta dedicada a la lluita contra el mal truca a la porta. Juntament amb la seva nova companya d’aventures, Lucy Wilde, Gru haurà de descobrir llavors qui és el responsable d’un espectacular i malèvol pla i portar davant la justícia.

Pierre Coffin i Chris Renaud s’esforcen a donar a l’argument enteresa dramàtica i ganxo còmic per no fer perdre força a la història després de la primera part, estrenada a l’any 2010, que els va permetre obtenir un lloc privilegiat en la competitiva industria del cinema de animació.

gru2

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari