Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

2n Concurs de Microrelats NegrOliva i JoveOliva

La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Libros de Seda, Liberdrac i les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa, posa en marxa el segon concurs de microrelats NegreOliva, a partir d’avui 11 de febrer i fins a l’11 de març de 2014 (inclosos) ja es podran enviar els microrelats. L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la creació literària i la lectura , i difondre el centre d’ interès de Gènere Negre de la biblioteca.

negroliva

Els participants hauran d’enviar el seu microrelat al correu electrònic microrelatsjoanoliva@vilanova.cat indicant a l’assumpte Concurs NegreOliva i en el correu indicar les vostres dades: nom, cognom, correu electrònic i/o telèfon de contacte. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui però només es podrà optar a un premi final. L’edat per participar és a partir de 18 anys.

Bases de participació del Concurs de Microrelats NegrOliva

La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Libros de Seda, Liberdrac i les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa, també posa en marxa el segon concurs de microrelats JoveOliva a partir de l’11 de febrer i fins a l’11 de març de 2014 (inclosos), ja es podran enviar els microrelats. L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la creació literària i la lectura, i fomentar l’ús de la biblioteca entre els joves.

joveoliva

L’edat que inclou aquesta modalitat de joves escriptors és la compresa entre els 14, aquests fets durant aquest 2014, a 17 anys. Els joves participants hauran d’enviar el seu microrelat a microrelatsjoanoliva@vilanova.cat indicant a l’assumpte Concurs JoveOliva i en el correu indicar les vostres dades: nom, cognom, correu electrònic i/o telèfon de contacte. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui però només es podrà optar a un premi final.

Bases de participació del Concurs de Microrelats JoveOliva

guanyadorsEl primer premi dels concursos NegrOliva i JoveOliva consistirà en un lector de llibres electrònics E-reader Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac.

Els guanyadors es donaran a conèixer a partir del 2 d’abril a través de la web, el bloc Fora del Prestatge i el facebook de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

La Biblioteca editarà un punt de llibre per Sant Jordi amb el títol i l’autor dels tres microrelats guanyadors.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari