Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Racó de pares: Mamà, ha començat ell!

Llibres

Portada del llibre

Els teus fills es barallen o discuteixen entre ells?. La rivalitat i la gelosia entre germans són naturals. Els experts consideren que formen part del procés d’aprenentatge per a saber donar i rebre, per a respectar altres punts de vista. No obstant això, aquests conflictes entre germans generen tensions en la vida familiar i, en ocasions, els pares perden el control de la situació.

En ¡Mamá, ha empezado él!. Cómo conseguir que tus hijos se lleven bien s’ofereix a partir de diversos testimonis reals, donant les claus per a saber intervenir, com pares, en les baralles dels nostres fills, per a canalitzar la seva agressivitat, per a evitar-los traumes quan senten que no són els favorits, per a ajudar-los a cimentar una auto estima alta, perquè gestionin bé les emocions negatives com l’enveja, la gelosia… En definitiva, perquè creixin feliços i la pau torni a regnar a la nostra llar.

Revistes

El primer article ens acosta a la capacitat d’evolució del nadó en els sis primers mesos, com comença a parlar, caminar i riure. El següent article ens apropa a l’embaràs i proposa deu consells que ajudaran a portar una gestació òptima.

 • Los siete hitos de crecimiento: 1, 2,3 i 4. Ser padres. 422, gener 2010.
 • Buenas intenciones para un buen embarazo: 1, 2 i 3. Crecer feliz. 256 gener 2010.
 • Bloc

 • El blog de los nenes
 • En aquesta ocasió us proposem visitar un bloc sobre nadons i nens on podreu trobar consells sobre la infància, educació, la salut, o també temes com la literatura i els jocs infantils.

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  1 Comentari fins ara

  1. Canimo dilluns 1 de març de 2010 - 18:38 h

   Aplaudeixo la iniciativa de tenir a l’abast dels pares: un bloc, revistes i llibres que ens instrueixin des del desig de planificar, en salut i positivitat, un embaràs i col.laborar en el bon desenvolupament físic-psíquic-motriu del nadó, l’infant i l’adolescent.

  Deixa un comentari