Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler Olsen

Carl Valdemar Jussi Adler-Olsen va neixer un 2 d’agost de l’any 1950 a Copenhague. És conegut per ser el creador de la sèrie del Departament Q, integrat pel policia Carl Mørck, representant de l’arquetípic policia desencantat i cínic i el seu ajudant, i el misterios inmigrant sirià, Assad.

Aquest escriptor danès no llegeix a altres escriptors escandinaus per evitar la temptació d’imitar-los, segons ell mateix exposa tots els autors escandinaus de novel·la policíaca que ara tenen èxit en el món tenen el mateix origen i van tenir els mateixos herois al començament de la seva carrera.

adler-2Adler-Olsen escriu sempre amb música i diu que si algun dia es quedés sord no podria seguir escrivint; entre les seves costums està la de interrompre la seva escriptura cada dia després d’acabar mitja pàgina per continuar al dia següent. Entre els seus llibres publicats de la sèrie de gènere negre del Departament Q es troben La mujer que arañaba las paredes, Los chichos que cayeron en la trampa, El mensaje que llego en una botella i Expediente 64.

Tots aquest títols es poden agafar en préstec a la biblioteca Joan Oliva i Milà, en la seva secció especialitzada de Gènere Negre a la Sala d’Adults.

La llibreria Llorens Llibres fa una trobada amb l’autor Jussi Adler-Olsen, especialista en novel·la policíaca el proper dilluns, 17 de febrer a les 18:30 hores a la Llibreria Llorens de Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb la biblioteca Joan Oliva i Milà.

Llibres

La casa del alfabeto

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari