Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

BonArt

A l'any 2009 la revista BonArt feia 10 anysEl món de l’art i la llengua catalana es troben en una publicació artística bimensual com és BonArt. En les seves pàgines podem llegir i gaudir d’articles de reflexió, crítiques, reportatges, entrevistes, notícies i una completa agenda actualitzada dels països catalans.
 
La revista ens apropa la opinió de les mostres més importants que es celebren en el país i arreu del món, amb una visió crítica molt propera al lector i a on sempre s’aprén, o com a mínim serveix per estar informats dels projectes més actuals.
 
 
En l’espai Portfoli es troben els artistes en la seva essència, es a dir, apropa al lector directament al procés de creació des de dins. La tècnica, els elements, l’entorn, són elements que assoleixen el màxim protagonisme.
 
 
Però tota creació artística té com a finalitat arribar al públic, i en aquest camí és fonamental les Exposicions. Els començament artístic està sovint plegat de molts entrebancs, és difícil fer-se una reputació i és aquí on les galeries difonen aquestes obres d’art. A BonArt trobarem una agenda completíssima de les exposicions arreu de Catalunya i també a Europa i tot el món.

A Report apareixen les notícies que el món de l’art produeix mensualment. Tota les novetats destacades en el món de la pintura, l’escultura, l’arquitectura i fins i tot el disseny son tractades amb profunditat en aquest darrer espai de la revista. Finalment només ens quedarà fer un repàs a l’Agenda dels propers mesos, aquí trobarem tota la informació per ordre alfabètic dels indrets on es desenvolupa activitat artística.

L’any 2012 Bonart va rebre el premi APPEC a la millor editorial, i el premi ACCA (Associació Catalana de Crítics d’Art) a la millor revista.

BonArt a la biblioteca

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari