Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Faraday: Jonathan Wilson

Jonathan WilsonL’artista Jonathan Wilson visitarà el primer cap de semana de juliol la ciutat en la darrera edició del Faraday. És nascut a Forest City i ha col·laborat amb artistes com Graham Nash o Elvis Costello. Es tracta d’un dels músics més carismàtics de la seva generació que actuarà el dissabte, 6 de juliol a la 22 hores a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú. Jonathan Wilson interpretarà cançons del seu darrer disc Gentle Spirit, on podrem comprovar com la seva música es mou entre el folk i aquest rock de carretera tan popular en els anys setanta.

La jornada del dissabte també tindrà altres protagonistes destacats com John Talabot a qui dedicarem un espai virtual la setmana vinent en aquest bloc. Entre les altres actuacions previstes per dissabte es troben noms com Bill Ryder-Jones, Diana Jones o Lorena Álvarez. Ryder-Jones va ser originalment el guitarrista del grup The Coral i va tenir un paper destacat els cinc primers àlbums de la banda. A l’any 2005, Ryder-Jones es va aturar breument de gira amb la banda a causa d’una malaltia relacionada amb l’estrès i va deixar la música a principis de l’any 2008. Ara, després de col·laborar posant el seu talent en una banda sonora cinematogràfica ha tornat, després d’uns anys, amb més força que mai.

Lorena Álvarez y su banda municipal presentarà el seu àlbum de debut anomenat Anónimo. Aquesta asturiana ens portarà la seva música per omplir als assistents de les seves jotas, pasodobles, muñeiras, melodies de revetlla d’estiu o la música sefardita dels seus temes costumistes que parlen sense embuts sobre problemes que cadascú de nosaltres vivim en les nostra vida quotidiana: infidelitats o traïcions que ens enxampen per sorpresa.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari