Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Inferno, de Dan Brown

InfernoL’escriptor i novel·lista supervendes Dan Brown torna als misteris històrics amb el seu personatge favorit, el professor de simbologia Robert Langdon, en la novel·la Inferno, inspirada en la Divina Comèdia de Dante.

Al cor d’Itàlia, el catedràtic de Simbologia de Harvard, Robert Langdon, es veu arrossegat a un món terrorífic centrat en una de les obres mestres de la Literatura més imperibles i misterioses de la Història: l’Infern de Dante.

Amb aquest teló de fons, Langdon s’enfronta a un adversari esgarrifós i brega amb una endevinalla enginyós en un escenari d’art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Recolzant-se en el fosc poema èpic de Dante, Langdon, en una cursa contrarellotge, busca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement.
 
Robert Langdon ja es va donar a conèixer a Àngels i dimonis i és també protagonista d’El codi Da Vinci i El símbol perdut. Aquesta és la seva quarta aventura literària.

Als seus 45 anys segueix conservant la seva complexió atlètica i una excel·lent memòria fotogràfica. Té claustrofòbia des que va caure a un pou quan tenia set anys, viu a Boston envoltat de prestatgeries plenes d’objectes religiosos i li agrada treballar amb dones atractives i molt ben preparades.

Podeu llegir el primer capítol de Primer capítol de Infernoclicant aquí.

Dan BrownDan Brown, nascut a Exeter, Nou Hampshire, l’any 1964, és autor de bestsellers internacionals com El símbol perdut (2009) i El codi Da Vinci (2003), la novel·la més venuda de tots els temps (81 milions d’exemplars), que ha estat traduïda a 51 llengües i que és un dels deu llibres més llegits del món juntament amb la Bíblia.

Fill d’un matemàtic i una compositora de música sacra, va créixer envoltat per les filosofies paradoxals de la ciència i de la religió, va dirigir la seva carrera cap a la música, compatibilitzant la seva faceta musical amb la docent, sent professor d’anglès i castellà.

Però aviat es va deixar portar pel seu amor a l’escriptura i el seu natural interès pels codis i les claus secretes, així el 1996 va escriure la seva primera novel·la, La Fortalesa Digital, que es va convertir ràpidament en un gran èxit.

Dan Brown a la Biblioteca Dan Brown a la Biblioteca

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

2 Comentaris fins ara

  1. Miquel i Nil dimarts 4 de juny de 2013 - 11:29 h

    Es molt bo.

  2. Miquel i Nil dimarts 4 de juny de 2013 - 11:28 h

    El llibre es molt bo.Ens agrada molt l’espectativa

Deixa un comentari