Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Primer Concurs de Microrelats JoveOliva

La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de Roca Editorial, les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa posa en marxa, a partir de demà diada de Sant Jordi, el Primer Concurs de Microrelats JoveOliva destinat a participants entre 15 i 18 anys.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la creació literària i la lectura entre el públic més jove i també en les persones adultes i així també difondre el centre d’interès de Gènere Negre de la biblioteca. Els participants hauran d’enviar el seu microrelat des del bloc Fora del prestatge de la biblioteca Joan Oliva i Milà, concretament a la categoria Gènere Negre corresponent al Concurs JoveOliva en l’apartat Deixa un comentari, indicant les dades de l’autor (mirar bases del concurs).

Primer Concurs de Microrelats JoveOliva

Els microrelats es podran presentar a partir d’avui i fins al 19 de maig d’enguany. Es podrà participar amb tants microrelats com es vulgui per optar a un dels tres premis de guanyador. El resultat es donarà a conèixer a partir del dia 4 de juny a través de la web de la biblioteca, el bloc Fora del Prestatge i el facebook de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

Hi haurà tres guanyadors en ell Concurs JoveOliva; el 1r premi consistirà en un lector de llibres electrònics E-reader Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac. El segon i tercer premi consistirà en la publicació del relat al bloc i en un lot de llibres per tots tres guanyadors.

El jurat estarà format per Sílvia Romero Olea, escriptora i conductora del club de lectura de la biblioteca; Antoni Arrufat González, filòleg i professor d’institut; Rosana Lluch Millan, filòloga i gerent de la lliberia Llorens Llibres, Mercè Porta Casals, col·laboradora del Club de lectura de la biblioteca.

 • Bases de Primer Concurs de Microrelats JoveOliva
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  4 Comentaris fins ara

  1. Biblioteca Joan Oliva i Milà dimecres 5 de juny de 2013 - 9:59 h

   Bon dia.
   Durant el dia d’avui farem públics els guanyadors dels dos concursos JoveOliva i NegrOliva. Molta sort!…

  2. JO! dimarts 4 de juny de 2013 - 20:06 h

   Cuan anunciareu els guanyadors?

  3. Biblioteca Joan Oliva i Milà dilluns 20 de maig de 2013 - 19:38 h

   Ja ha finalitzat el termini de lliurament de microrelats en el Primer Concurs JoveOliva.

   Volem des de la biblioteca agrair-vos la vostra participació i desitjar-vos molta sort en la valoració per part del jurat dels vostres relats.

   El proper 4 de juny es donarà a conèixer els guanyadors.

  4. Biblioteca Joan Oliva i Milà divendres 26 d'abril de 2013 - 16:07 h

   Els vostres microrelats que envieu aquí pel concurs JoveOliva no surten publicats directament al bloc, els recollim per participar al concurs sense que es facin públics. Així doncs el vostre nom i el contingut del vostre relat queden en el anonimat, fins que es decideixi pel jurat els tres guanyadors finals de cada categoria.

   Ja hem començat a rebre els primers relats, animeu-vos a participar!…

  Deixa un comentari