Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Què han de menjar els nostres fills

Llibres

Llibre recomanatUna bona educació nutricional des de les primeres etapes de la vida és essencial per adquirir hàbits alimentaris correctes i tenir més garanties que aquestes costums es consolidaran i es mantindran a mesura que els infants vagin creixent.

Ensenyar a menjar és una tasca complexa, però alhora molt gratificant. Cal fer-la amb responsabilitat i sent conscients que es necessiten temps, paciència i dedicació per captar l’interès i la col·laboració dels més menuts. Consolidar uns bons hàbits alimentaris juntament amb la pràctica d’exercici físic és donar més garanties que quan creixin tindrà un bon estat nutricional que els ajudarà a prevenir i disminuir el risc de l’aparició de malalties cròniques o degeneratives com ara l’obesitat, les al·lèrgies o la diabetis.

Entre els temes que trobarem en aquest llibre de Marta Figueras es troben la classificació i funcions bàsiques dels nutrients, la necessitat de menjar sa i equilibrat, les necessitats nutricionals a les diferents etapes de la vida, les malalties i trastorns alimentaris més comuns en la infància i l’adolescència, els aspectes psicològics i socials en l’alimentació infantil o les creences alimentàries errònies.

Marta Figueras és diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i ha ampliat la seva formació amb màster d’especialització relacionats amb la fisioteràpia, la qualitat dels aliments i l’alimentació infantil, aprofundint també en les teràpies naturals com la reflexoteràpia o el drenatge limfàtic.

Llibres

Què han de menjar els nostres fills

Bloc

En aquesta ocasió us proposem visitar el bloc d’una empresa de professionals de la educació en nutrició i alimentació que promou l’ alimentació equilibrada.

Alimenta’t Institut d’Educació Nutricional

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari