Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

25 anys del Parc del Garraf

25 anys del Parc del GarrafEl 1986 es va aprovar el Pla especial de protecció del Parc del Garraf. Aquest espai va gaudir d’una notable ampliació del seu àmbit el 2002, fins arribar a les 12.374 hectàrees actuals, de manera que connecta amb els parcs d’Olèrdola i el Foix.

Enguany se celebra el 25è aniversari d’aquella primera aprovació. És per això que s’han organitzat dues jornades tècniques i festives obertes a tothom.

La primera, que es farà el dissabte 1 de desembre a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, se centrarà ens els aspectes socioeconòmics i culturals del parc El Parc del Garraf, un instrument al servei de la societat i la cultura.

la segona, el dissabte 15 de desembre, al Parc Arqueològic Mines de Gavà, en la gestió i l’estratègia territorial: El parc del Garraf, un instrument d’intervenció territorial.

A més de les jornades, els dos dies hi haurà actes festius, com ara un mercat del Parc a taula a Canyelles, un recital de Poesia als parcs a Begues, un espectacle pirotècnic a Gavà i una jornada de portes obertes al Parc arqueològic de les Mines de Gavà.

L’assistència és lliure i gratuïta, però és preferible inscriure’s prèviament a s.parcsn.jornades@diba.cat.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

1 Comentari fins ara

  1. Llum i Alex dimarts 4 de desembre de 2012 - 12:31 h

    Em sembla una bonisima idea fer aquest parc i a més ens agrada molt aquest parc.Es un lloc molt bonic i tranquil.

Deixa un comentari