Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El cuarto mono. J.D.Barker

‘Le hundió el cuchillo en la grasa del abdomen, y el hombre gritó a través de la mordaza. la cara se le puso roja al principio, después palideció, y ella retiró el cuchillo.
Curiosamente, fue poca la sangre que manó de la herida. Me fascinó poder ver ahora más allá dela piel pálida, hasta la grasa amarillenta y el músculo oscuro de debajo. El corte se abría y se cerraba con cada respiración, como si inhalase por su propia cuenta. Me acerqué un paso más para verlo mejor.
Madre volvió a levantar el cuchillo.’

 
Collage cuarto mono-crop La novetat de gènere negre que obre l’any és ‘El cuarto Mono’ de J.D. Barker. Endinsar-se en la ment d’un assassí en sèrie és una feina àrdua. No se sap mai que hi haurà: és complex, imprevisible… En aquesta novel·la, Sam Porte, un detectiu de Xicago, investiga el cas d’un home atropellat que porta una caixa blanca.
 
I què significa aquesta caixa blanca? Doncs bé, segons totes les pistes es creu que l’assassí és el Cuarto Mono, que porta anys atemorint la ciutat.
 
generenegrejom1 I què fa? Segresta una víctima i després envia tres caixes blanques a les seves famílies: una amb una orella, una altra amb els dos ulls i la darrera, amb la llengua, per acabar abandonant el cos sense vida en algun lloc.
El que sembla una simple operació policial acabarà en una història completament inversemblant… perquè no tothom diu la veritat.
 

‘Creo que sentí la bala antes de oír la detonación del arma. El proyectil me pasó silbando junto a la cabeza, impactó con un ruido seco en el marco de la puerta, a unos quince centímetros a mi derecha, y lanzó por los aires unas pequeñas astillas de madera. Una de ellas me dio en la mejilla y me hizo un corte.’

 

cuarto mono 1-crop

 
J.D.Barker és un escriptor nord-americà que ha escrit sempre històries de terror i suspens. Amb la seva primera novel·la ‘Forsaken’ va aconseguir el premi Bram Stoker. A finals de 2018, ha aparegut en castellà ‘Drácula, el origen’ del qual és autor juntament amb Dacre Stoker, nebot besnet de Bram Stoker.
 
Llibres
 
El llibre a les biblioteques VNG.
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.
 

Logo Generalitat

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari