Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Xarxes socials i mitjans de comunicació social

Social Media Week a BarcelonaEn un esdeveniment simultani en més de 13 ciutats del món, avui dilluns 24 de setembre s’inaugura a Barcelona el Social Media Week 2012, un esdeveniment de caràcter internacional que pretén explorar les repercussions socials, culturals i econòmiques de les xarxes socials. Es realitzarà de forma paral·lela a Bogotà, Barcelona, Berlín, Chicago, Glasgow, Hong Kong, Jeddah, Londres, Los Angeles, Sao Paulo, Seül, Torí i Vancouver.
 
Sota el tema Empowering change through collaboration, l’esdeveniment tindrà lloc del 25 al 29 de setembre, comptant amb un total de 5 jornades per reflexionar i debatre sobre 5 temàtiques diferents i relacionades amb el Social Media:

• dimarts 25 de setembre: emprenedors
• dimecres 26 de setembre: màrqueting i xarxes socials
• dijous 27 de setembre: societat, informació i tendències
• divendres 28 de setembre: entreteniment i Social Media
• dissabte 29 de setembre: formació

Les xarxes socialsLes localitzacions seleccionades són la Facultat de Comunicació Blanquerna-Universitat Ramon Llull, la Fàbrica Moritz Barcelona i l’Hotel Pulitzer.

Si voleu més informació sobre les activitats, podeu consultar el programa actualitzat en línia.

L’objectiu del Social Media Week és apropar al públic la realitat i les tendències del social media des d’una visió àmplia i professional, i ajudar a persones i organitzacions a connectar-se i compartir idees i informació, així com explorar l’impacte social, econòmic i cultural de les xarxes socials al món actual.

Guia de lectura Xarxes socials i mitjans de comunicació social
Amb aquest motiu, a la Biblioteca hem preparat la Guia de lectura Xarxes socials i mitjans de comunicació social on podeu trobar un recull de documents sobre aquest fenomen que està canviant la nostra manera de comunicar-nos i, fins i tot, de fer negocis.
 

guia-xarxes-socials.gif

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari