Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Intruders

Intruders de Juan Carlos Fresnadillo En la seva última creació Juan Carlos Fresnadillo ens proposa dues històries en paral·lel, una que passa a Madrid i una altra a Londres. D’una banda tenim al personatge de Juan, interpretat per Izán Corchero, un nen de 7 anys que cada nit imagina que un terrorífic intrús, que anomena Carahueca, entra a la seva habitació per portar-li, la seva mare Luisa, interpretat per Pilar López de Ayala, està desesperada i recorre al pare Antonio, paper que realitza l’actor Daniel Brühl, per intentar resoldre el problema del petit Joan.

Rodatge de IntrudersD’altra banda, l’adolescent Mia, Ella Purnell, descobreix un vell conte que també parla de Carahueca, un monstre obsessionat amb robar un rostre, i des de llavors comença a veure-ho cada vegada que es fica al llit, amagat en el seu armari a l’espera que s’apaguin els llums. Els seus pares, John, interpretat per Cliff Owen, i Sue, Carice van Houten, intenten calmar-la i explicar-li que només està tenint malsons. Però una nit, després de presenciar un accident laboral, John també comença a veure a Carahueca.

Els actors de Intruders al Festival de DonostiJuan Carlos Fresnadillo va dirigir Esposados a l’any 1996. Aquest èxit sobtat li va permetre estrenar altres pel·lícules com Intacto o 28 semanas después, abans de ficar-se en el projecte d’Intruders. Ha aconseguit dins del cinema espanyol un prestigi al nivell de Alejandro Amenabar i això l’ha portat a que el realitzador nord-americà Steven Spielberg li hagi ofert dirigir un projecte finançat per la seva productora Dreamworks.

La pel·lícula s’anomenarà Wednesday i serà un thriller ambientat a la ciutat de Los Angeles, on es desenvoluparà una persecució desesperada a l’estil del videojoc BioShock, i es presenta com una gran oportunitat d’acostar el talent d’aquest jove director al centre mundial del món del cinema.

Intruders és novetat aquesta setmana a la biblioteca.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari